Varnost podatkov

V današnjem poslovnem svetu, podatki potujejo preko različnih prometnih poteh.
Te poti predstvijo mnogo priložnosti digitalnemu napadu hekerjev ali virusom. Dobro je imeti antivirusne zaščite in požarne zide ki jih upravlja sistemski administrator.
Toda kako je z vašim digitalnim pisarniškim sistemom? Ste zavarovali vaše multifunkcijske naprava in računalnik?

Zanesljivi varnostni standardi

Skoraj vsak delovni proces in potek dela se začne, konča ali pa je nekako povezano z vašo večnamensko pisarniško napravo. Veliko vaših poslovnih podatkov teče skozi vaš večnamenski sistem. To je razlog, zakaj je kot glavni element večnamenski pisarniški sistemov in delovnih tokov poslovanja,  zagotovitev varnost vaših podatkov.

Naše celovito paleto standardnih varnostnih funkcij in možnosti predstavlja močan vir, na katerega se lahko na osnovi strokovne rešitve: rešitev za tako odkrivanje in preprečevanje varnostnih kršitev, in se izognili finančni in / ali ugledni
škodi podjetja kot tudi nivo posameznika.

DEVELOP sistemi so certificirani skoraj brez izjeme v skladu s skupnimi merili / ISO 15408 EAL3 standarda. To so edini mednarodno priznani standardi za varnostno testiranje informacijske tehnologije za digitalne pisarniške izdelke. Tiskalniki, fotokopirni stroji in oprema v skladu s certifikacijo ISO 15408 morajo opraviti strogo oceno varnosti in sposobnosti zadovoljiti in dostaviti vrsto varnostnih stopenj, kar vasko ugledno poslovnaje bi moralo upravičeno pričakovati.

Več o naših varnostnih standardov v naši Data Security brošuri ali priti neposredno v stik z nami.