Pisarniško svetovanje

Bi želeli trajnostno izboljšanje procesov, poteka dela in stroškov? DEVELOP naprave vam nudijo ne le posamezno svetovalno storitev, ampak tudi obsežen center prenosov, kjer lahko najdete gonilnike, priročnike, programsko opremo in še veliko več. V bistvu vse, kar potrebujete, da se držite terminov in optimizirate vaše poslovanje.

 

 

Kaj pa vaša struktura stroškov?

Stroški naročanja, stroški financiranja, stroški vzdrževanja, stroški popravil, stroški potrošnega materiala, upravni stroški in še veliko več. Ali še vedno imate pregled stroškov za vaše kopirne stroje, tiskalnike, optične bralnike in fakse? Glede na raziskavo, ki jo tržna raziskava inštituta Gartner je, se je obseg natisnjenega gradiva v podjetjih tekom zadnjih desetih letih podvojilo. Ampak samo 20 odstotkov vseh podjetij, res natančno ve, kako visoki so njihovi dejanski stroški tiskanja.

Imejte stroške pod pregledom!

S pomočjo naprednega koncepta analize, lahko izsledimo optimizacijski potencial v strukturi in delovnih stroškov vašega podjetja. Iz podrobne analize vseh postopkov za prilagojene rešitve razvite posebej za izpolnitev vaših potreb: izvajamo popolnoma v skladu z vašim individualnim zahtevam in vam pomagajo pri razvoju ustreznih ukrepov.

Izkoristite naš koncept analize!

Ponujamo vam hiter in enostaven način, da pridobite vpogled o vaših dejanskih stroškov. Naše izkušnje so pokazale, da je naš koncept analize DEVELOP ponuja potencialne prihranke v višini do 18%.

Stopite v stik z nami. Veseli smo vam zagotovi informacije ob osebnem posvetu, brez obveznosti.