O podjetju

Podjetje Sanelec d.o.o. Ljubljana (sanyo electronics - izhodišče naziva firme) predstavlja ugledno podjetje, ki porabnikom v Sloveniji zagotavlja najsodobnejšo svetovno tehnologijo. Znanje, bogate izkušnje, rast, in ugled 3 blagovnih znamk, ki jih zastopamo, predstavljajo vrh sodobne svetovne tehnologije, upravičujejo našo samozavest. Predstavljamo jo s ponosom, saj se dobro zavedamo našega poslanstva, imamo vizijo, v katero trdno verjamemo in ambicije, da jo uresničimo. Izobraženi in motivirani sodelavci, širina programov, sposobnost prilagajanja so poglavitni dejavniki našega uspeha in kupcem garant zanesljivosti. Imamo sposoben in z vizijo navdahnjeno vodstvo, imamo jasno strategijo, smo inovativni, usmerjeni v razvoj in se zavedamo potencialov naših partnerjev.

Preko blagovnih znamk, ki predstavljajo najsodobnejšo svetovno tehnologijo, zagotavljamo vsem uporabnikom stik s svetom. Izzivi nove globalne ekonomije za nas niso novost. Ob asistenci naših principalov ohranjamo stalen stik z najnovejšimi razvojnimi dosežki. Dobro se zavedamo, da našo vrednost določajo naši sodelavci, njihova znanja in inovacije. Umeščamo se v prostor, kjer je ves svet naš kupec in konkurent.  V svetu smo doma in svet pripeljemo k vam domov. Pri tem bomo vedno  spredaj ali vsaj korak pred časom.

Naš namen je preprost: kako vam zagotoviti prednost pri produkciji dokumentov. Kopiranje, lasersko tiskanje, skeniranje; naša naloga je kako vam to omogočiti na najboljši način. Vrhunska tehnologija proizvodov, dodatna programska oprema in permanentna asistenca strokovnega kadra so temeljni povdarki tržnega pristopa blagovne znamke Develop. Izkušnje v tehnologija digitalnega branja originalov na papirju in pretvorba slike originala v digitalno obliko soše vedno naše komparativne prednosti pred konkurenco. Blagovna znamka zagotavlja kvalitetno delovanje strojev in ekonomično uporabo vseh funkcij kupljene opreme, v obdobju življenske dobe le tega.

 

 

Podatki o podjetju

Sanelec, d.o.o., Ljubljana 
Leskoškova 4
SI-1000 LJUBLJANA
Slovenija

telefon: + 386 1 5240012
Faks:    + 386 1 5240014

Identifikacijska številka: SI78681715
Davčni zavezanec: DA
Matična številka : 5553385000
Banka Raiffeisen Krekova banka d.d.
IBAN: SI53242019003911002