Pravilnik o zasebnosti

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH stori vse v njeni moči, za upravljanje in zaščito vaših osebnih podatkov. Običajno ne boste potrebovali, da zagotovite svoje ime ali kakršne koli druge informacije o sebi za dostop do te strani.

Ob istem času, ta stran deluje z namenom zagotavljanja informacij o Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH in blagovno znamko DEVELOP, in tam so lahko primeri, kjer bodo od vas zahtevali, da prostovoljno posredujete osebne podatke, kot so vaše ime in naslov, pri odgovarjanju anket ali zahtevanju odgovorov na vprašanja, registracije za redne pošte, ali ob tiskanih materialih, ki so priložena k tebi.

V takih primerih, boste morda morali dati takšne osebne podatke, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonsko številko in naslov ulice. Obstajajo lahko tudi primeri, ko se bo zahtevalo minimalno dodatnih informacij za posebne namene. Razen minimalne potrebne informacije, so ostale neobvezne. V nobenem primeru se bodo informacije spreminjale brez vašega dovoljenja.

Upoštevajte, da lahko obstajajo primeri, kjer se so vaši podatki, posredovani tretji osebi, vendar le v obsegu, ki je potreben. Na primer, če hočete pošiljko prejeti preko ladje, bo treba vaše ime in naslov obvestiti ladijskemu zastopniku.

Če oseba ki registrira informacije na tej spletni strani zahteva svoje osebnie podatke, bo to storjeno le registrski stranki in šele po potrditvi identitete stranke prosilke.

Pri ponujanju nekaterih vrst storitev na tej spletni strani, se lahko pojavi možnost, kjer vas bo prosil, da zagotovi več zaupnih informacij, kot je ta za elektronski denar ali transakcij s kreditnimi karticami. V takih primerih se implementira šifriranje posredovanih podatkov in drugi ukrepi za zagotovitev varnosti informacij.

Možne so spremembe zgoraj navedenega pravilnika. take spremembe bodo objavljene na tej spletni strani